Asa cum stiti, fostul membru al grupului 1TYM, Teddy Park, a acceptat un parteneriat impreuna cu Intel Coreea pentru un nou proiect intitulat „Make Thumb Noise”.

Pentru acest proiect, Teddy Park va colabora cu Intel pentru a creea o meldoie pentru promotia Ultrabook-ului. Instrumental-ul cantecului va fi produs de Teddy, in timp ce vocile vor fi inregistrate de catre 2NE1.

Pentru prima oara, fanii au putut contribui, prin voturi, la crearea noului cantec. Votul s-a desfasurat in mai multe runde, Teddy propunand de fiecare data 2 sau 3 variante din care fanii vor putea alege.

In runda intai, fanilor li s-au propus 3 instrumental-uri. In cea dea doua, blackjack-erii au putut alege titlul lor favorit pentru viitoarea lor melodie. In runda a treia, s-au propus la vot doua stiluri pe care cantecul avea sa-l aiba. In sfarsit, in ultima runda, Teddy le-a propus fanilor sa aleaga dintre doua bridge-uri.

Dupa ce cantecul a fost terminat, acesta a fost postat pe canalul oficial al grupului de pe YouTube pe data de 5 Iunie 2012.

Reclame