Chiar si cu caldura istovitoare de afara, 2NE1 au dat tot ce e mai bun din ele in deschiderea turului in acest weekend!

Pe 28 si 29 iulie, energia grupului 2NE1 a umplut Stadionul Olimpic Seoul. 2NE1 sunt primul grup de fete ce sustin un tur mondial, iar deschiderea a avut loc in Seoul. Un total de 20.000 de fani au asistat la concert si au cantat odata cu fiecare cantec!

Calitatea concertului este incomparabila, mai ales datorita staff-ului cunoscut in intreaga lume ce are experienta anterioara lucrand cu staruri ca Michael Jackson, Beyonce, Lady Gaga, Janet Jackson si Jennifer Lopez. Nu-i de mirare ca fanii din toata lumea au o atractie puternica pentru grupul de fete 2NE1.

In timpul concertului, 2NE1 au aparut pe scena si au deschis concertul cu melodia „I Am The Best” si au incalzit multimea chiar de la inceput. Purtand haine neon colorate, 2NE1 si-au facut aparitia cu coafuri nebunesti si au scos in evidenta miscari puternice si sexy. Multimea nu s-a putut abtine, ridicandu-se de pe locurile lor si dansand impreuna.

Dupa ce au incalzit multimea cu „I Am The Best”, 2NE1 au continuat concertul cu „Fire”, „Clap Your Hands”, „I Don’t Care” si „Don’t Stop The Music”. In timpul performantei melodiei „Fire”, faimoasa Divinity Roxx si-a facut aparitia in formatie si a prezentat o performanta impresiva alaturi de membrele din 2NE1.

In mijlocul performantiei, membrii 2NE1 s-au prezentat publicului si au strigat „Haideti sa ne distram asta seara! Va fi bine deoarece vom si pierde in greutate. Sa continuam, fara odihna.”

Pentru doua ore intregi nu a existat nici un moment de plictiseala. Din moment ce audienta cunostea deja majoritatea cantecelor, concertul a fost ca o uriasa petrecere. 2NE1 au cantat „I Love You”, „Follow Me”, „Pretty Boy”, „It Hurts, „Lonely”, „In The Club”, Stay Together”, „Let’s Go Party”, „Hate You”, „Can’t Nobody” si alte hituri de-ale grupului.

De-a lungul concertului, membrele 2NE1 au aparut intr-o varietate de costume ce le-a facut sa arate fie ca majorete, zeite sau printese hip-hop. Au avut totul, de la adorabil la sexy.

In timpul performantelor solo, fiecare membra a dat tot ce e mai bun din ea si a oferit publicului un show ce nu poate fi intalnit nicaieri altundeva. Bom a ales single-ul ei „You And I”  aratand ca o zeita intr-o rochie alba de matase.


Factorul care a facut concertul sa para un club a fost lidera grupului, CL. Aceasta a fost chiar si DJ, Minzy aparand apoi langa CL si cantand piesa „Please Don’t Go”. Fetele au creat inca o performanta uimitoare.

Ultima dar nu cea din urma, Dara a cantat solo-ul ei intitulat „Kiss” si a creat o performanta sexy.

La concertul 2NE1, ce stiu cum sa petreaca, audienta a fost pe masura. Chiar si cu ore inaintea inceperii concertului, fanii au inceput sa soseasca la locatie. Fanii au adus cu ei diverse obiecte, de la glow stick-uri la prosoape. Cand luminile s-au stins pentru inceperea concertului, stick-urile straluceau in multime. Cel mai comun a fost glow stick-ul oficial al grupului 2NE1.

Printre cele 20.000 de persoane, au fost prezenti fani din Japonia, Thailanda, Malaezia, America de Nord si de Sud. Chiar si fanii din strainatate au fost extrem de nerabdatori asteptand sa le vada pe fetele din 2NE1.

Reclame