Etichete

Hey! In caz ca nu ati auzit, dupa 4 ani de la lansarea primului album 2NE1, CL si-a facut debutul solo!

Da. Ai citit bine! Prima ei melodie se numeste „The baddest female”. Initial se chema „Bad girl” dar CL a vrut sa-i schimbe numele deoarece s-a gandit ca „The Baddest Female” reda un sentiment mai puternic si mai ales ca ea foloseste foarte des propozitia. Asa ca a numit albumul „Bad Girl”.

  Pe 23 Mai, YG a facut primul anunt despre debutul artistei, anuntand ca prima ei melodie se va numi „Bad Girl” si ca va fi o combinatie intre mai multe stiluri, Hip Hop, Dougie, Dubstep. A mai adaugat : „CL implineste 23 de ani anul acesta. Avea numai 16 cand a pasit in cladirea YG cu un vis maret de a devenii rapper. Debutul ei solo este primul proces, dupa 7 ani de antrenament si faptul ca face parte din 2NE1. Este de asemenea si prima ei melodie solo, dupa 4 ani de cand au debutat 2NE1”.

Image

Pentru „The Baddest Female”, CL a trebuit sa mearga in Japonia pentru lectii private de dans. Pe langa asta a participat la mai mult de 10 intalniri pentru a discuta productia videoclipului ei. Ea personal a recomandat idei pentru outfit-uri si scena. De asemenea, in videoclip, apar GD si Taeyang de la Big Bang.

Image

YG Family o sustine in totalitate pe CL. Toata lumea si-a aratat suportul cu un tweet despre cat de grozava e melodia ei. Dara a postat mai multe poze pe twitter tinand in mana un banner iar GD si Jeremy Scott au pus poze pe Instagram.

CL arata uimitor! Tu ce parere ai? Scrie-ne ce ti-a placut si ce nu la videoclip/melodie!

CL – The Baddest Female

Reclame