Dara

  • Nume real: Park Sandara
  • Data nasterii: 12 Noiembrie, 1984
  • Locul nasterii: Busan, Coreea de Sud
  • Intaltime:  1.62 cm
  • Religie: Nici una .
  • Pozitie in grup:  Vocalista
  • Limbi vorbite: Coreeana, japoneza, engleza, filipineza
  • Denumirea fanilor: Darlings

Scurta biografie :

In 2004, la doar 19 ani, Sandara a participat la un show de talente cunoscut sub numele de Star Circle Quest al retelei ABS-CBN Network unde a iesit pe locul 2. La scoala a intalnit-o pe Pauleen Luna, un talent al ABS-CBN Channel 2 Talent Center care a incurajat-o pe Dara sa dea auditii la Star Circle Quest. In timpul ultimei runde de eliminare unde cei 5 concurenti au fost alesi, Sandara a castigat cu aprox. 500.000 de voturi prin SMS facand-o prima femeie care a obtinut vreodata atatea voturi.

Mai tarziu, Dara a devenit membru in cercul de elita al ABS-CBN. Ea a primit, de asemenea, mai multe oferte de reclame de televiziune si a gazduit Sandara’s Romance, o emisiune despre dramele coreene. Ea a si-a inceput cariera de muziciana si in final a dus la lansarea albumului de 6 melodii care a dat nastere dansului „In or Out”, un cantec care a parodiat experientele ei in Star Circle Quest, si „Walang Sabit”,pentru samponul Rejoice.

De asemenea, Dara a jucat in 4 filme : „Bcuz of U”, „Can This Be Love”, „D’ Lucky Ones” si „Super Noypi”. In Decembrie 2004, Yang Hyun Suk de la YG Entertainment i-a oferit Darei cursuri in Coreea dupa ce a vazut documentarul ei KBS My Name Is Sandara Park. Dupa debutul ei cu 2NE1, Sandara a jucat in drama ” The Return of Iljimae” si actrita principala in videoclipul cantaretei Gummy „I’m Sorry” impreuna cu T.O.P din BigBang. In 2009, dupa succesul cu 2NE1, Dara scoate single-ul – „Kiss”.

http://www.youtube.com/watch?v=ZAqiMCp9zrI <

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s